Augintinio aromaterapijos bazinis rinkinys

Aromaterapija – puiki pagalba kuriant ir stiprinant ryšį su augintiniu.

BIOCOS Pet Care pristato bazinį aromaterapijos rinkinį, kuris rekomenduojamas kiekvieniems namams, kur gyvena augintinis.

Rinkinys skirtas augintinių aromaterapijai ir masažui, kurio metu užtikrinama kailio priežiūra, gerinama odos būklė, reguliuojamos augintinio emocijos ir be abejo – stiprinamas tarpusavio ryšys.

Rinkinį sudaro:

  • Abrikosų kauliukų aliejus (50 ml) -  turi lengvą tekstūrą, todėl malonus naudoti odos ir kailio priežiūrai, masažams. Masažams naudokie gryną abrikosų kauliukų aliejų arba praturtinkite jį 20% morkų maceratu.
  • Morkų maceratas (30 ml) - naudojamas kailio priežiūrai, drėkina kailį ir odą, suteikia kailiui žvilgesio, gerina pažeistos odos būklę.
  • Frankincenso eterinis aliejus (5 ml) - veikia priešuždegimiškai, be to, ramina balansuoja emocijas.
  • Ylang Ylang eterinis aliejus (5 ml) - veikia stimuliuojančiai, todėl vertingas dienos pradžioje.

Kai pasigaminti masažo aliejų: į vieną valgomąjį šaukštą aliejaus (tik abrikosų kauliukų arba abrikosų kauliukų ir morkų macerato mišinio) įlašinkite 2 lašus frankincenso arba ylang ylang eterinio aliejaus. Viską gerai išmaišykite ir švelniais judesiais masažuokite augintinį.

Prieš masažuodami augintinį atlikite odos jautrumo testą! Patepkite mažą odos plotelį ir palaukite 5 minutes, kad pastebėtumėte galimą odos alergiją.

Frankincenso ir Ylang ylang eterinius aliejus galite garinti elektriniuose difuzoriuose, taip paskleisite jų aromatą namuose, kuris sukurs terapinį poveikį ne tik augintiniui, bet ir šeimininkui.

https://petcare.lt/lt/rinkiniai/1098-augintinio-aromaterapijos-bazinis-rinkinys.html