Aukso medaliai iš parodos RINKIS PREKĘ LIETUVIŠKĄ 2022

Kaip ir kiekvienais metais, dalyvavome parodoje RINKIS PREKĘ LIETUVIŠKĄ. Smagiausia parodos dalis, žinoma, bendravimas su pirkėjais gyvai, naujos pažintys ir geros emocijos! Taip pat, visuomet labai smagu atrasti naujus lietuviškus prekės ženklus, džiugu žiūrėti į talentingų kolegų darbus ir pasiekimus.

Kasmet parodoje įteikiami RINKIS PREKĘ LIETUVIŠKĄ aukso medaliai bei diplomai geriausiems metų produktams. Tai gali būti tekstilės, maisto, buitinės chemijos ir, žinoma, kosmetikos gaminiai. Šiais metais BIOCOS komisija apdovanojo dvigubai! Didžiuojamės pristatydamos šių metų aukso medalininkus:

  

Kartu su Šerkšno medus sukurtas sensorinis medaus ir kvepalų rinkinys PATIRK LIETUVĄ, menantis Lietuvos grožį ir žadinantis prisiminimus apie Lietuvą. Šiame rinkinyje - BIOCOS parfumerės Jolantos Cinaitienės sukurti kvepalai, kuriuose pasitinka saulėta pievų, gėlių nektaro ir medaus gaida. Kvapo širdyje persipina nupjautos žolės ir miško aromatas su švelnia prieskonių nata. Mintimis nusikeliame į pamiškę, pripildytą švelnių žiedų, vaistažolių, balzaminio medienos aromato ir bičių dūzgesio.

  

Aromaterapinė patalynės dulksna RAMUS MIEGAS, pagaminta iš natūralių eterinių aliejų, padedanti susikurti ramų nakties poilsį. Kvapnias dulksnas kuriame naudodami 100% natūralius eterinius aliejus, todėl tai ne tik malonaus aromato, bet ir švelnaus terapinio poveikio gaminys. Eteriniai aliejai mišiniuose papildo vienas kitą bei veikia sinergiškai. Mišiniuose naudojami tik natūralūs aukščiausios kokybės gryni eteriniai aliejai, suteikiantys galimybę mėgautis aromaterapijos poveikiu.

Kviečiame išbandyti aukso medaliais apdovanotus BIOCOS produktus!